Fri frakt över 499:-

Snabba leveranser

Trygg betalning med Klarna

Svensktillverkad

Betalning

Betalsätt
Vi implementerar Klarna Checkout som vår betallösning. Efter varje framgångsrik beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse. Den vanligaste orsaken till att en orderbekräftelse eller faktura inte mottas är om en felaktig e-postadress angetts vid beställningen eller om orderbekräftelsen automatiskt hamnar i skräpposten.

Faktura
Vi debiterar inte någon avgift om du väljer att betala med faktura inom 30 dagar. Fakturan kommer att skickas till din e-postadress och kan också betalas via Mitt Klarna.

Kortbetalning
Vi erbjuder säker kortbetalning med både Mastercard och Visa, och inga kortavgifter tillkommer. Betalningen dras från ditt konto inom 2 bankdagar.

Delbetalning
Du har möjlighet att dela upp betalningen på upp till 24 månader. Det tillkommer ingen startavgift eller månadsavgift, endast en ränta på 18,9%. Du kan se de aktuella villkoren för delbetalning och det månatliga beloppet på Klarnas hemsida.

Banköverföring
Betala via din internetbank.

Swish
När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID.

Rulla till toppen